Prezentare: CURSUL DE ANTRENAMENT INTEGRATIV

În momentul venirii pe pământ cu toții avem șanse aproximativ egale.

Ca urmare, cu toții pornim în viață ca la un start.

Pe parcursul vieții evoluția noastră este foarte diferită, dovadă că suntem atât de diferiți unii față de ceilalți.

Diferența dintre oameni este dată de vibrația familiei de suflete din care facem parte, de conjuncturile sociale prin care trecem și de felul  în care ne antrenăm.

Dacă primele două caracteristici sunt mai greu de influențat ținând cont de faptul că, în mare măsură, depindem de influența celor cu care trăim viața,  felul în care ne antrenăm depinde doar de noi înșine.

Atunci când viața noastră depinde de noi înșine, este important să facem tot ce este posibil pentru a ne antrena cât mai bine spre a deveni resurse de mare putere, atât pentru noi înșine, cât și pentru semeni.

Cumpara cursul apasand pe butonul adauga in cos.

Cursul de Antrenament integrativ are menirea de a vă susține să vă alegeți un țel măreț iar apoi să fiți susținuți pentru a-l împlini.

În acest scop am dezvoltat un set de programe de terapie prin intermediul cărora să vă antrenați în mod simultan și armonios în suflet, spirit și trup.

Pe măsură ce aprofundați antrenamentul integrativ veți pătrunde din ce în ce mai adânc în ființa dumneavoastră cu scopul de a vă susține să vă puneți în valoare în mod creativ și selectiv în funcție de necesități, pe fiecare dintre cei șapte centri energetici.

Mă bucur mult că am ocazia să împărtășesc cu dumneavoastră această formă de cunoaștere și vă încredințez de faptul că atunci când veți accesa aceste resurse de putere vă veți da șansa să accesați cele mai frumoase și benefice forme de viață!

Cursul Antrenamentul integrativ se predă în 3 etape a câte 2-3 ore fiecare.

Cele trei etape sunt:

  1. Etapa I. Viața vizionară omului modern;
  2. Etapa a II-a. Antrenamentul integrativ al omului vizionar;
  3. Etapa III-a. Înalta ținută a omului vizionar.

Fiecare dintre cele trei etape se predă la intervale de 21 de zile.

În intervalul de 21 de zile dintre două etape, cursantul asimilează cunoașterea teoretică și exersează proceduri de antrenament integrativ.

 

După predarea celei de-a treia etape, cursantul primește subiectele care vor fi dezvoltate în cadrul lucrării de absolvire.

În termen de 44 de zile de la momentul în care  primește subiectele, acesta va redacta lucrarea de absolvire.

Pe baza experienței proprii, a resurselor de cunoaștere dobândite din lecturile individuale și a resurselor de cunoaștere din cadrul emisiunilor pe care le-a vizionat, cursantul va formula câte un răspuns la fiecare dintre cele patru subiecte.

Este recomandat ca răspunsurile cursantului să cuprindă crâmpeie din propria experiență și nu neapărat părți din documentația pusă la dispoziție de către instructor.

Optăm pentru această abordare, deoarece ne dorim ca fiecare cursant să-și cultive propriul model de practică și antrenament.