Prezentare Dansul energetic

Dansul energetic este o terapie născuta din dorința de a genera un nou model de terapie si antrenament.

Dansul energetic a apărut în peisajul terapeutic românesc de foarte puțin timp și este practicat de către persoanele care doresc să trăiască o viață mai frumoasă și mai împlinitoare.

În timpul dansului energetic practicanții au ochii acoperiți cu ochelari de somn.

Aplicăm această procedură întrucât prin acoperirea ochilor, întrerupem principala sursa de informație a creierului.

În urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că simțul văzului asigură un procent de peste 80 % din totalul informațiilor mentale vehiculate la nivelul creierului.

De aceea, activitatea vizuală face ca ochii să țină creierul mental conectat în mod preponderent la mediul exterior.

Atât timp cât întreaga atenție este îndreptată spre exterior, sufletul rămâne în planul secundar având tendința de a-și diminua activitatea.

Atunci când sufletul nu este pus în valoare ni se diminuează puterile.

Dansul energetic, pune in valoare sufletul uman. De aceea, dansul energetic, poate genera programe noi și împlinitoare în toate domeniile vieții.

 

Inscrie-te la curs:  Dansul energetic poate fi utilizat în următoarele scopuri:

  • pentru terapia suferințelor acute;
  • pentru terapia bolilor cronice;
  • pentru îmbunătățirea performanțelor vieții.

   

  1. Dansul energetic pentru prevenirea și terapia suferințelor acute

  În mod obișnuit, suferințele acute sunt cauzate de impactul efemer al energiilor negative.

  În faza incipientă energiile negative se manifestă doar în planurile extrasenzoriale.

  Dacă nu reușim să ne repliem la timp pe calea dreaptă, efectele energiilor negative se pot somatiza pe corpul fizic.

      De aceea este foarte important ca, în momentul în care sesizați cea mai mică scădere a nivelului energetic, să vă organizați astfel încât să începeți să exersați terapia dansului energetic.

  Practica dansului energetic este benefică în orice situație ne-am afla. Acesta este motivul pentru care vă sugerez să aplicați dansul energetic în următoarele situații:

   

  • pentru pregătirea perioadelor de somn;
  • pentru calmarea stărilor anxioase și de durere;
  • pentru reducerea timpului de suferință.

   

  1. Dansul energetic pentru terapia bolilor cronice

  După cum știm majoritatea bolilor cronice nu dor, dar macină ființa din aproape în aproape până ce o subminează din toate puterile pentru ca, în final ,să o răpună cu mulți ani înainte de vreme.

  Dansul energetic poate fi una dintre armele cele mai eficiente prin care omul poate ameliora sau chiar vindeca bolile cronice.

  Dacă aveți disponibilitatea sufletească să practicați terapia dansului energetic, vă dați șansa ca în doar câteva luni să ajungeți să evoluați pe niveluri de conștiință atât de înalte, încât să reduceți sau să anulați pentru totdeauna efectele bolilor cronice.

  Astfel, prin practica asiduă a dansului energetic puteți redeveni un om puternic și de mare anvergură spirituală și sufletească, așa cum ați fost în momentele voastre de strălucire.

   

  1. Creșterea performanțelor vieții prin dansul energetic

      Majoritatea practicanților, pasionați de dansul energetic, sunt entuziasmați de rezultatele acestei frumoase forme de  antrenament.

  De asemenea, si eu sunt entuziasmat și fascinat de practica dansului energetic și de aceea, îl recomand atât pentru îmbunătățirea stării de sănătate, cât și pentru îmbunătățirea performanțelor vieții.

  Avînd în vedere efectele dansului energetic vă recomand să îl practicați în mod preventiv și vizionar.

   

  Un om responsabil și puternic practică în scop preventiv programul de dans energetic, astfel încât să nu ajungă în situația de a-l aplica din motive fortuite.

   

  Aplicând dansul energetic în mod preventiv putem genera starea de belșug.

   

      Generând starea de belșug puteți trăi în belșug.

   

  De aceea vă recomand să vă constituiți un program de antrenament în care dansul energetic să fie „actorul” principal în a genera starea de belșug.

  Fac această recomandare, întrucât dansul energetic acționează cu succes în creșterea vibrațiilor energetice și elevarea stărilor de conștiință, susținându-vă astfel în toate aspectele vieții.

  Prin dansul energetic ne descătușăm de hățișurile minţii, dând astfel libertate năzuințelor sufletești spre a se manifesta cu mai mare impact în toate programele vieții.

  Acestea sunt motivele pentru care vă recomand să începeți să practicați dansul energetic, pentru ca în timp să construiți un univers mai bun și mai frumos, atât pentru voi înșivă, cat și pentru cei dragi și apropiați.

  Vă doresc să veți succes în practica dansului energetic!