. Politica de plata produse digitale si fizice/livrare

 1. Prețurile cursurilor vor fi cele comunicate pe paginile de vânzare individuale pentru fiecare curs în parte.
  2. Plata se va putea face online, cu cardul, prin transfer bancar sau ordin de plată și se achită integral în momentul plasării comenzii.
  3. În cazul achitării prin rate, prețul cursului va fi comunicat pe paginile de vânzare individuale pentru fiecare curs în parte.
  4. In momentul plasarii comenzii se va emite o factura proforma care va fi transmisa pe e-mail cumparatorului.
  5. Factura fiscală se va emite la data debitării sumei în contul PRESTATORULUI (conform extrasului de cont) sau după confirmarea plății în contul BENEFICIARULUI (conform extrasului de cont).
 2. Toate sumele achitate in avans pentru cursuri ce se vor desfasura la o data ulterioara sunt nereturnabile.
 3. Plata pentru produsele digitale: Cursuri, materiale – se efectueaza in mediul 3D secured oferit de firma partenera NETOPIA Payments.
 4. Plata pentru produsele fizice: Ceaiuri, condimente, carti – Se efectueaza prin plata ramburs dar si 3D Secured prin Netopia Payments.
 5. Livrarea produselor fizice se face prin partener Fan Courier, in termen de maximum 5 zile lucratoare. Procesarea comenzilor se face in aceeasi zi, daca a fost plasata comanda in zile lucratoare, pana in ora 16. Pentru celelalte comenzi , procesarea se va face a doua zi. Pretul livrarii este in acest moment intre 16 si 80 de lei, in functie de kilometrii exteriori fata de hub-ul Fan Courier.
 6. Livrarea produselor digitale se face instant cu acces prin modulul Learnpress. Odata achizitionat ori tip de curs sau material digital Beneficiarul va primi acces automat pe cursul sau materialul selectat. Acesta va fi notificat si pe E-mail cu privire la achizitia facuta.

POLITICA DE RETUR/ANULARE

1.În baza legislației UE, la achiziția unui produs sau serviciu online, aveți dreptul de a anula comanda în termen de 14 zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

 1. În cazul retragerii din program a Beneficiarului, acestuia nu i se restituie nici o suma din prețul achitat.
 2. Părţile înţeleg şi declară expres că, în situaţia în care BENEFICIARUL nu participă la toate modulele de curs oferite lui de către PRESTATOR, acesta nu beneficiază de diploma finala de absolvire si nici de returnarea banilor.